Başkan Çağlayan ve Orhangazi heyeti Ankara'ya çıkarma yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çağlayan ve Orhangazi heyeti Ankaraya çıkarma yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 13:29

Başkan Çağlayan ve Orhangazi heyeti Ankara'ya çıkarma yaptı

Haberin Devamı

HASAN BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa),(DHA)- BURSA Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve Belediye Meclis üyeleri Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti Grup toplantısını izledi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Orhangazi heyeti daha sonra TBMM’de Bursa Milletvekilleri Efkan Ala, Mehmet Müezzinoğlu, İsmail Aydın, Zekeriya Birkan, Bennur Karaburun ve Hüseyin Şahin ile Şanlıurfa Milletvekili ve Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik’le bir araya geldiler. Başkan Çağlayan ziyaret esnasında milletvekillerini 6 Kasım’da yapılacak Zeytin Festivali’ne davet etti.

ÇAVUŞOĞLU’NU ZİYARET

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ankara ziyaretleri kapsamında Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret etti, Çavuşoğlu’na bir tablo ile zeytin festivali için hazırlanan özel hediye sundu. Çavuşoğlu ile bir süre görüşen Orhangazi heyeti Orhangazi’deki teşkilat çalışmaları ve Belediye hizmetleri ile ilgili Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na bilgi aktardı.

GENEL MERKEZDE TEMASLAR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çavuşoğlu’nu ziyaretinin ardından Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti Genel Merkezini ziyaret etti. Çağlayan burada AK Parti Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı Mustafa Ataş ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak ile bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!