Başkan Aydın'dan kulüplere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydından kulüplere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 12:31

Başkan Aydın'dan kulüplere ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor ve Sivas Belediyespor kulüplerini ziyaret ederek, futbolculara baklava ikram etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor’u tesislerde ziyaret ederek yeni teknik ekibe ‘Hayırlı olsun’ dedi. Takıma pazar günü oynayacakları Manisaspor karşısında başarılar dileyerek, baklava ikram etti. Son haftalarda puan kaybeden ve teknik direktör değişikliği yaşayan Sivasspor da, yeni göreve başlayan Samet Aybaba ve yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren Başkan Aydın'ı, Asbaşkan Erdal Sarılar ve yöneticiler karşıladı. Sivasspor'un antrenmanını kısa bir süre izleyen Başkan Aydın, Samet Aybaba’ya, "Sivas’a hoş geldiniz, inşallah Sivasspor sizinle süper lige çıkacaktır, biz inanıyoruz" dedi. Aybaba da 'Belediye Başkanı Sami Aydın’a ziyaret ve moral desteklerinden dolayı teşekkür ederek "Şehir başarıya zaten inanmış, futbolcularımızın da moral motivasyonu son derece güzel, bu haftaki maçımızı kazanarak ilk maçta, ilk galibiyetle hedefimize yürüyeceğiz inşallah" dedi.

Aydın daha sonra aynı zamanda onursal başkanı olduğu, 2'inci Lig Beyaz Grupta play-off iddiasını sürdüren Sivas Belediyespor’u tesislerde ziyaret ederek, baklava ikram ederek moral desteği verdi. Teknik heyet ve futbolcularla antrenmanda bir araya gelen Belediye Başkanı Aydın, "Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan’ın yaşadığı talihsiz olayla ilgili takımın moral ve motivasyonunu etkilememesi için buradayız. Başkanınız Tunahan en kısa zamanda sağlığına kavuşup tekrar aranızda olacaktır. İnşallah, sizin ona vereceğiniz bu haftaki galibiyet ona moral olacaktır, Kahramanmaraş’tan 3 puanla dönmemiz gerekiyor, biz döneceğinize inanıyoruz" dedi.

Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ve futbolcular da Başkan Aydın'a moral ziyareti için kendisine teşekkür ederek, alkışlarla uğurladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!