Başkan Atilla, park çalışmalarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Atilla, park çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 15:47

Başkan Atilla, park çalışmalarını inceledi

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- CEYLANPINAR Belediye Başkanı Menderes Atilla, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden park çalışmalarını inceledi.
Başkan Atilla, çalışmalar hakkında yardımcısı Mehmet Altun'dan bilgi alırken, burada vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Atilla, parkta oynayan çocukları da salıncakta salladı.
Turgut Özal Mahallesi'nde çok güzel park yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Menderes Atilla, ''Yakın bir tarihte parkımız faaliyete geçecek. Şu anda parkımızın yüzde 80'ni bitmiş durumda. İnşallah en kısa zamanda parkımızın yapımını tamamlayacak ve mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Parkımız daha bitmeden çocuklarımız oyun gruplarında oynamaya başlamışlar. Görüyorsunuz etrafımızda bu coşku beni çok mutlu etti. Çocuklarımızın buna ihtiyacı vardı. Çok güzel bir park yaptık onların hizmetine sunacağız. Çocuklarımızdan da söz aldım parka gözleri gibi bakacaklar diye. Mahalle çocuklarımızın her biri bu parkımızın birer bekçisi olacak. Mahalle sakinlerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!