Başkan Asya temizlik konusunda duyarlılık istedi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Asya temizlik konusunda duyarlılık istedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 10:48

Başkan Asya temizlik konusunda duyarlılık istedi

Haberin Devamı





Eser AYDIN/ MUŞ, (DHA)- Belediye Başkanı Feyat Asya, sıcak hava nedeniyle çevreye gelişigüzel atılan çöplerin kötü koku ve mikrop yaydığına işaret ederek vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.



Hava sıcaklıklarının giderek artmasıyla birlikte çevreye atılan çöpler kötü koku yaymaya başladı. Adeta mikrop saçan çöplerin bu şekilde gelişi güzel atılması şehirde çevre ve görüntü kirliliğine neden oluyor. Bu konuda vatandaşların duyarlı olmasını isteyen Başkan Asya, çevre temizliği konusunda herkesin sorumlu olduğunun altını çizdi. Daha temiz ve sağlıklı bir çevre, daha yaşanabilir bir Muş için belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların da çevreyi temiz tutması gerektiğine dikkati çeken Feyat Asya şunları söyledi:



"Biz belediye olarak görevimizi yapıyoruz, çünkü şehrin bakımı, yapımı ve onarımı ile ilgili temizlik işleri bizim asli görevlerimiz arasındadır. Vatandaşlarımızın da özellikle temizlik konusunda anlayış göstermelerini bekliyorum. Çöplerini gelişi güzel bırakmamalarını rica ediyorum. Hemen hemen tüm sokaklarda ve köşe başlarında çöp konteynırları bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın çöplerini poşet içinde belirlenen yerlere bırakmaları halkımızın sağlığı açısından çök önemli. Vatandaşlar temizlik ve diğer konularda istek ve şikayetlerini Alo153'e yapmaları bizim çalışmalarımızı kolaylaştırır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!