Başkan Asya, muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Asya, muhtarlarla kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 11:39

Başkan Asya, muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ/ MUŞ, (DHA)- Belediye Başkanı Feyat Asya, merkez mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi ve sorunları tespit etti.

Yukarı Çarşı mevkisinde merkez mahalle muhtarları ile birlikte kahvaltı yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, belediyenin yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Muhtarlardan da sorunları dinleyen Başkan Feyat Asya, cenaze hizmetleri için ikinci yıkama aracı aldıklarını belirtti. Ramazan ayının çok yoğun ve bereketli geçtiğini ifade eden Başkan Asya şunları söyledi:

"Özellikle Ramazan ayı içerisinde mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında bizlere öncülük eden muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştık. Belediye olarak bu memleketin yol, su, kanalizasyon, park ve bahçe ihtiyaçlarının yanı sıra gönüller yapma noktasında sosyal faaliyetlere de ağırlık vereceğiz. Belediye bünyesinde kurmuş olduğumuz Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğümüzün daha aktif çalışması için programlar yapacağız. Allah’ın izniyle bizlerden beklenti içinde olan bütün vatandaşlarımıza bu şekilde ulaşarak sorunlarına çözüm bulacağız."

FOTOĞRAFLI



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!