Başkan Aksu: Şehit haberleri son bulsun, annelerin acısı dinsin

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aksu: Şehit haberleri son bulsun, annelerin acısı dinsin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 15:36

Başkan Aksu: Şehit haberleri son bulsun, annelerin acısı dinsin

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN(DHA) - 14 Mayıs Anneler Günü tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da kutlandı. Belediye Başkanı Kerim Aksu, şehit haberlerinin son bulmasını ve annelerin acısının dinmesi dileğinde bulundu, "Annelerin mutlulukla evlatlarına, torunlarına sarılmasını istiyorum" dedi.

Giresun Belediyesi, annelerin çocuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek için Atatürk Meydanı’nda bir platform oluşturdu. Çocukları veya torunlarıyla, “Elleri evlat kokan annelerimize sevgilerle” yazılı platforma gelen anneler, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Şehrin bazı bölgelerinde ise çocuklar Anneler Günü’nü, bahçelerden kopardıkları çiçekleri annelerine vererek kutladı.

Anneler Günü nedeniyle açıklama yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, şehit haberlerinin son bulması ve annelerin acıları dinmesi dileğinde bulundu, "Annelerin mutlulukla evlatlarına, torunlarına sarılmasını diliyorum. Ülkemizde son zamanlarda çok ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Evlatlarını kaybeden şehit aileleri var, şehit çocuklarımız var. Bu acıları paylaşıyoruz. Umarım bu önemli günler bizler için dönüm noktası olur. İnşallah ülkemiz barışa kavuşur. Tüm annelerin gününü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!