Başkan Akkaya’dan Komek Öğrencilerine Sinema Hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akkaya’dan Komek Öğrencilerine Sinema Hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 17:15

KONYA'NIN AKŞEHİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI DR. SALİH AKKAYA, KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOMEK YAZ OKULU'NDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERE KURSLARIN SONA ERMESİNİN YAKLAŞMASI NEDENİYLE BİR HEDİYE VEREREK ÖĞRENCİLERE SİNEMA KEYFİ YAŞATTI.

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK Yaz Okulu’nda eğitim alan öğrencilere kursların sona ermesinin yaklaşması nedeniyle bir hediye vererek öğrencilere sinema keyfi yaşattı.
Akşehir Kültür Merkezi’nde sabah saat 10.00’da erkek öğrencilere, öğleden sonrada saat 14.30’da kız öğrencilere yapılan sinema gösteriminde öğrenciler kendileri için sunulan çizgi sinema ile keyifli dakikalar yaşadılar.
KOMEK Sorumlusu Pınar Cansu, bu güzel hediye için Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’ya öğrenciler adına teşekkür ederek, KOMEK Yaz Okulu’nda öğrencilerin başarılı bir dönem geçirdiğinin altını çizip Konya’da yapılan turnuvada Akşehir KOMEK’in kızlarda birinci olduğunu söyledi.
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, KOMEK Yaz Okulları’nda eğitim alan öğrencilere Akşehir Belediyesi’nin de katkı sağladığına değinerek, “Yüzme kurslarına katılan yaklaşık 850 öğrencimize Akşehir Aquapark’tan yararlanma imkânını sağladık. Ayrıca tüm öğrencilerimize daha önce tiyatro gösterisi izlettirmiştik, şimdide onlara sinema keyfi yaşatmak istedik. Türk Gençliği olarak, hem sporda, hem kültürde, hem din eğitiminde hem de her alanda kendimizi göstermemiz gerekiyor. Millet ve gençlik olarak kendimize güveneceğiz ve geleceğimize umutla bakacağız. Bu yaz Kurslarımızda eğitim alan çocuklarımızın aldıkları eğitimlerle ülkemize, memleketimize, ilçemize, ilimize faydalı birer birey olarak yetişeceklerini düşünüyor, bu kurslarımızda eğitim veren tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!