Başkan Akay, Bünyan kariyer günlerinin konuğu oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akay, Bünyan kariyer günlerinin konuğu oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 16:46

Başkan Akay, Bünyan kariyer günlerinin konuğu oldu

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - BÜNYAN İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kariyer günleri programının Ocak ayı konuğu olan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, gençlerin niçin başarılı olmaları, niçin kendilerine rehber olarak rol model şahsiyetleri seçmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Konferans salonunda, Bünyan İlçesinde bulunan 7 lisenin öğrencilerinden oluşan 600 öğrencinin katıldığı Kariyer Günlerinde Başkan Akay “Rol Model İnsan” konulu konferans verdi.

Gençlerin neden başarılı olması gerektiği konuları hakkında bilgi veren Akay, " Bu topraklarda büyük Türk Milletinin varlığını sürdürmesinin yolu başarmaktan geçiyor. Yoksa bize bu topraklarda rahat vermezler. Bunu 15 Temmuz da maalesef yaşadık. Ülkemiz yok edilmeye çalışıldığını hep birlikte gördük. Bu nedenle ülkemiz toprakları üzerinde gözü olanlara karşı dikkatli olmamız gerekmektedir. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve bulunduğu coğrafyadaki üstlendiği misyonu itibarı ile başarılı olmaya ve başaran insanlara ihtiyacı olduğu anlayışındayım" dedi. Rol Model İnsan konusunda Türk ve İslam Tarihinden örnekler veren Başkan Akay, İstanbul ve Kudüs’ün fetihlerine de değinerek tarihe altın harflerle ismini yazdıran rol model şahsiyetlerden örnekler verdi. Başkan Akay, konferans sonrasında öğrencilerden gelen çeşitli sorulara da cevap verdi.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!