Başkan Ak, engelli Demir'in Umre hayalini gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ak, engelli Demirin Umre hayalini gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 10:45

Başkan Ak, engelli Demir'in Umre hayalini gerçekleştirdi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediye Başkanı Mustafa Ak, daha önce akülü araç hediye ettiği yürüme engelli Yasemin Demir'in umreye gitme hayalini de gerçeğe dönüştürdü.
39 yaşındaki Yasemin Demir ve ailesini makamında kabul eden Başkan Ak, umre biletlerini aileye teslim etti. 'Cenab-ı Allah sağ salim gidip gelmenizi nasip etsin. O mübarek topraklara gittiğinizde bizler ve ülkemiz için de dua edin. Allah umrenizi kabul etsin inşallah' diyen Başkan Ak, Demir'in oğlu Muhammet Efe'ye 4 de fanus içerisinde akvaryum balığı hediye etti. Umreye gideceği için çok mutlu olduğunu belirten Yasemin Demir ise şunları söyledi:
"Başkanım Allah senden razı olsun. Bana daha önce çok güzel bir sürpriz yapıp akülü araç hediye etmiştiniz. Sayenizde artık özgürce istediğim yere gidebiliyorum. O gün sizden bizi umreye göndermenizi rica etmiştim. En büyük arzum gerçek oluyor. Orada sizler için de dua edeceğimö diye konuştu. Yasemin Demir'in annesi Ümmü Gülsüm Demir de Başkan Ak'a teşekkür ederek, “Allah senden razı olsun. Benim çoluğum çocuğum rahatsız, ama sizinkilere Allah vermesin".
Keçiören Kafkas Mahallesi'nde oturan eşi Ümit Demir ve oğlu ile birlikte yaşayan Yasemin Demir, 17 yaşında yakalandığı bir hastalık neticesinde yürüme yetisini kaybetmişti. Yüzde 92 engelli raporu olan Demir'e Keçiören Belediyesi ve Keçiören TOGEM işbirliğiyle akülü araç alınmıştı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!