Başkan adayından ESOB'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan adayından ESOBa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 13:54

Başkan adayından ESOB'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Ağaç İşleri Odası başkanlığına aday olan Bülent Kahrıman ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ESOB) ziyaret etti.

Afyonkarahisar ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Ağaç İşleri Odası başkanlığı için aday olan Bülent Kahrıman ve ekibini makamında kabul etti. Ziyarette tarafların iyi niyet içinde seçimlere katılmalarının önemine işaret eden ESOB Başkanı Konak, "Başkan adaylarına büyük görev düşmektedir. Demokratik bir ortamda çalışmalar yapılır ve seçim gerçekleştirilir. Biz bütün adaylara gerginlik çıkarılmaması konusunda uyarılarımızı yapıyoruz. Seçim gelir geçer, önemli olan seçimden sonra da dostluğun devam etmesidir" dedi.

Ağaç İşleri Odası Başkan adayı Bülent Kahrıman, seçimlerin birlik ve beraberlik içinde geçmesi için çalışacaklarını belirterek, "Esnafımıza daha fazla neler verebiliriz, ne katkı sağlayabiliriz bunları düşünüyoruz. Var gücümüzle esnafımız için yararlı işler yapmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!