Başkan Acar projeleri anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Acar projeleri anlattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 18:04

Başkan Acar projeleri anlattı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya gelen CHP'li Belediye Başkanı Ali Acar, projelerini anlattı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, kent merkezinde 11 kilometre mesafedeki turistik İçmeler Mahallesi'nde yöre halkıyla bir işletmede bir araya geldi. İlçe Belediye Başkan Yardımcıları İsmet Kamil Öner ve Duran İlgün'ün de bulunduğu toplantıda, 2014 yerel seçimlerde İçmeler halkına verdikleri tüm sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Acar, "Mahallenin ana caddelerinde 1650 metre bisiklet yolu, elektrik hatları yer altına alınarak yollar yeniden modern hale getirilecek. Atıl haldeki iskele, pazar yeri, düğün salonu, sahilde aile çay bahçesi ve spor tesisleri projeleri tamamlanmıştır. Bu projeler kısa sürede yöre halkının hizmetine sunulacak. Avrupa Birliği projesi kapsamında onaylandığı takdirde ülkemizin ve dünyanın sayılı sanatçı ile akademisyenleri gelerek ders vereceği kültür merkezi yapımına başlanacak. Çocuklarınızla beraber huzurlu ve güvenli bir İçmeler için sizlerden sabır istiyorum. Kısa süre içinde 11 projenin hepsi hayata geçecek" dedi. Başkan Ali Acar'ın konuşmaları ardından vatandaşlar, en çok Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki çalışmalardan ve su faturalarının pahalılığından şikayetlerini dile getirdi. Yöre halkı, yapılacak projelere destek sözü verdi.

Önümüzdeki aylarda belediye başkanı ve heyetinin çeşitli mahallelerde halkla buluşarak hayata geçireceği projelerin bilgilendirilmesinin yapılacağı öğrenildi.

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!