Başkale Belediyesi, engelli vatandaşa yol yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkale Belediyesi, engelli vatandaşa yol yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 11:38

Başkale Belediyesi, engelli vatandaşa yol yaptı

Haberin Devamı

Engin ERTÜRK/BAŞKALE (Van), (DHA)-VAN'ın Başkale Belediyesi, bir engellinin mahallesi'nde rahat gezebilmesi için yol hizmeti sağladı.
Başkale ilçesina 30 kilometre uzaklıkta bulunan Albayrak Mahallesi'nde yaşayan ve evinin önüne yol gelemediği için dışarı çıkamayan engelli Nihat Yıldız(16),için yol yapılmas için çalışmalarına başlandı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'ün talimatıyla yapılan yol çalışmaları, son aşamaya gelinirken, engelli Yıldız'ın ağabeyi Fikrek Yıldız,seslerine kulak veren  Kaymakam Özürk'e teşekkür etti.
 Yıldız," Daha önce evimizin önüne kadar yol gelmiyordu. Bu nedenle engelli olan kardeşimi  hastaneye götürmek için ana yola kadar sırtımızda taşıyarak götürüyorduk. Belediyemize yaptığımız başvuru neticesinde, ekipleri gelip bize yol yaptı.Emeği geçen ve  sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Kaymakam Öztürk ise, belediye olarak yaptıkları her türlü hizmette, engelli vatandaşları hmal etmediklerini ve onları düşünerek çalışmalar yaptıklarını söyledi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!