Başbakan'dan Kahta'daki şehit ailelerine mektup

Güncelleme Tarihi:

Başbakandan Kahtadaki şehit ailelerine mektup
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 15:45

Başbakan'dan Kahta'daki şehit ailelerine mektup

Haberin Devamı

 

Haci BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA)- BAŞBAKAN Binali Yıldırım, kendi el yazısı ile yazdığı iki mektubu Kahta İlçesi'ndeki şehitlerin babalarına gönderdi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın kendi el yazısı ile yazdığı mektuplar, Ak Parti Adıyaman milletvekili ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat tarafından Kahta'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan şehit uzman çavuş Ali Bozkurt’un babası Bekir Bozkurt’a takdim edildi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın kendi el yazısı ile yazdığı mektupta, "Aziz şehidimizin kıymetli emaneti değerli kardeşim, bölücü terör örgütüne karşı vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen ve rabbimizin 'Onlar ölü değildirler fakat siz bilemezsiniz' müjdesine mazhar olan şehidimize milletçe minnettarız ve kahramanımızı asla unutmayacağız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, size daime sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın" ifadeleri yer aldı.

Mektubu alan şehidin babası Bekir Bozkurt ise şunları söyledi:

"Allah devlete zeval vermesin. Devlet bizi asla yalnız bırakmadı. Mektubu gönderen Başbakanımıza ve getiren milletvekillerimize teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!