Başbakan'dan bayram ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başbakandan bayram ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 16:22

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde seçim bölgesi İzmir’i ziyaret etti. Başbakan Binali Yıldırım, kentte ilk olarak şehit er Necati Yenikapı’nın baba evini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Başbakan Binali Yıldırım, uçakla Adnan Menderes Havalimanı’nda protokol üyeleri ve parti yöneticilerince karşılandı. Bayramın ilk gününü seçim bölgesi İzmir’e ayıran Başbakan Binali Yıldırım, ilk olarak Buca İlçesi’nde, geçen yıl aralık ayında, Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerin önceden yerleştirdiği bombayı patlaması sonucu şehit olan er Necati Yenikapı’nın evini ziyaret etti.

 

Başbakan Binali Yıldırım için, hem havalimanında hem de yol boyunca geniş güvenlik önlemi alındı. Başbakan Yıldırım, şehit evi ziyaretini basına kapalı gerçekleştirdi. Başbakan Yıldırım, burada Diyarbakırlı olan baba Fevzi Yenikapı ve Manisalı olan anne Neriman Yenikapı’ya başsağlığı diledi, bayramlarını kutladı. Yaklaşık yarım saat şehit evinde kalan Başbakan Binali Yıldırım, çıkışta kendisi bekleyen çocukların bayramlarını kutladı, bayram harçlığı dağıttı. Burada halkı selamladığı sırada Başbakan Binali Yıldırım’ın otobüsünün önü kesen Volkan Kayı, işsiz olduğunu söyleyip iş istedi. Bunun üzerine Başbakan Binali Yıldırım, özel kalemine, Volkan Kayı ile ilgilenmeleri için talimat verdi. Başbakan Binali Yıldırım, ziyaretten sonra partililerle bayramlaşmak üzere Kaya Termal Otel’e geçti.

BAKMADAN GEÇME!