Başbakan Yıldırım ,Küçükçekmece'de konuştu

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Yıldırım ,Küçükçekmecede konuştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 14:21

Başbakan Yıldırım ,Küçükçekmece'de konuştu

Haberin Devamı

Hakime TORUN- Yaşar KAÇMAZ / İSTANBUL,(DHA)   Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da üçüncü durağı olan Küçükçekmece'de konuştu. Yıldırım,  referanduma ilişkin, "Bu sistem artık yürümüyor. 82 model. Darbeden kalma bir sistem. Türkiye'ye bu elbise dar geliyor. Bu vesayet anayasasını çöpe atmaya hazır mısınız? 'Evet'leriniz bol olsun pazar günü çifte bahar yaşatmaya hazır mısınız?" dedi.  


 

"'21 YAŞINDAKİ GENÇLERE SİYASET OLMAZ' DENİYOR" 

Yıldırım, "İstanbul dünya şehri. İstanbul Türkiye demek. Fetihle müjdelenmiş şehir. Bazıları '21 yaşındaki gençlere siyaset olmaz' diyor. 'Gençler bu işten anlamaz' diyor. Gençler bunlara hadlerini bildirecek misiniz? Size güvenmeyenlere cevabınızı verecek misiniz? O gençler ki 15 Temmuz'da tankların, bombaların önünde siz vardınız.  O gece bayrağı indirmediniz, ezanları susturmadınız. Demokrasiyi korudunuz. Milleti alçaklara ezdirmediniz" diye konuştu. 


 

"YARIN HER TÜRLÜ VESAYETE SON VERMENİN MİADI"  

Başbakan Yıldırım, "Yarın her türlü vesayete son vermenin miadı olan bir gün. Evet diyenleri denize dökme tehdidinde bulunanlara cevap verecek misiniz?"  dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!