Başbakan Yardımcısı Işık'tan Demre'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Yardımcısı Işıktan Demreye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 12:32

Başbakan Yardımcısı Işık'tan Demre'ye ziyaret

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - BAŞBAKAN Yardımcısı Fikri Işık, Antalya'nın Demre ilçesini çeşitli ziyaretlerde bulundu. Noel Baba Meydanı ve Aziz Nikolaos Anıt Müzesi'ni de gezen Işık, vatandaşla sohbet etti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, dünkü Antalya programı kapsamında Demre ilçesine de ziyarette bulundu. Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki heyetle ilçeye gelen Işık'ı, Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Arıkan, belediye meclisi üyeleri ve vatandaş tarafından karşılandı.

Başbakan Yardımcısı Işık, önce Demre'ye bağlı Beymelek Mahallesi'ndeki eski dostları olan Tural Ailesi'ni ziyaret etti. Dostu Mustafa Tural ve ailesiyle sohbet eden Işık, ardından Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu'yu makamında ziyaret etti. Işık burada Kaymakam Murat Uz ve Başkan Topcu'dan ilçede sürmekte olan ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce yenilenen Noel Baba Meydanı'nda incelemelerde bulundu ve meydan hakkında yetkilerden bilgi aldı. Ardından Aziz Nikolaos Anıt Müzesi'ni gezen Fikri Işık, buradan Demre Polis Merkezi'ne geçerek Emniyet Müdürü Kürşat Duman ve emniyet mensuplarının Polis Haftası'nı kutladı. Emniyet mensuplarıyla sohbet eden Işık, yolda yürürken karşılaştığı vatandaşlarla da konuştu. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ziyaretlerinin ardından Demre'den ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!