Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan Otomotiv Test Merkezi müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlundan Otomotiv Test Merkezi müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 19:10

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan Otomotiv Test Merkezi müjdesi

Haberin Devamı

Nihat BIÇAK/YENİŞEHİR (Bursa), (DHA) – BAŞBAKAN Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Yenişehir’e yapılması planlanan Otomotiv Test Merkezi’nin temelinin 2018 yılı birinci yarısında atılacağını söyledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik'in başkanlığını yaptığı  aralarında sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu bir heyet, Başbakan Yarımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu Ankara'da  makamında ziyaret etti. Yenişehir’e yapılması planlanan Otomotiv Test Merkezi ile yerli otomobilini ağırlıklı ele alındığı ziyarette Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Otomotiv Test Merkezi için çalışmaların devam ettiğini, bir aksilik olmadığı takdirde temel atımımın 2018 yılının ilk yarısında gerçekleşeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, bu ziyarette ele alınan konuların Yenişehir adına çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Çelik, “Yenişehir’deki sivil toplum kuruluşları başkanları ile Sayın Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret ettik. Bugün ziyaretimizin temelini, ilçemizin değerini bir kat daha artıracak son aşamaya gelen Otomotiv Test Merkezi’ydi. Bu konu üzerinde hem Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu hem de Sanayi Bakanımız Faruk Özlü titizlikle duruyor. Bu da ilçemiz, Bursa ve ülkemiz adına çok önemli. Proje son aşamaya geldi. 30 Kasım günü bakanlarımız, Bursa Milletvekilleriyle birlikte Yenişehir’de olacaklar ve sahayı gezecekler. Burada Otomotiv Test Merkezi’nin hem geçmiş süreci hem de geleceğiyle ilgili açıklamalar olacak” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!