Başbakan Binali Yıldırım: Paralel yamuldu

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Binali Yıldırım: Paralel yamuldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 16:47

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir Bayramlaşma töreninde konuştu. Başbakan Yıldırım konuşmasında 'Dinleyecek hali mi kaldı paralel yamuldu' dedi. Yıldırım, İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü'nü de yapacaklarını söyledi. İşte Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları:

Haberin Devamı

"PARALEL YAMULDU"

Paralel yamuldu, dinleyecek hali mi kaldı, paralel yamuldu, yamuldu. Hiç merak etmeyin, hiç kimse Türkiye devletiyle bilek güreşi yapamaz, ne paraleli ne bölücüsü. Hepsinin defterini dürmek boynumuzun borcudur.

"TÜRKİYE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI"

Göreve gelir gelmez dedik ki dostlukları artıracağız, düşmanlıkları azaltacağız. Bu ne demek, bunu çok anlayamadılar. Bu coğrafyada çok büyük sorunlar var. Bunların üstesinden gelebilmek için Türkiye'nin güçlü olması lazım, ayakta olması lazım. Eğer Türkiye güçlü olursa, Anadolu, Ortadoğu, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Asya güçlü olur. Sorunlu olduğumuz ülkelerle bir bir sorunlarımızı hallediyoruz. Rusya ile yaşadığımız krizi sona erdirdik, normalleşmeye geçtik, yine İsrail'le devam eden sorunumuzu da bir mutabakatla sona erdirdik ve Gazze'de insanlık dramı yaşayan kardeşlerimizin imdadına anında yetiştik, oradaki çocuklara, muhtaçlara Türkiye bayram sevinici yaşattı.

Haberin Devamı

"SULTAN ALPARSLAN KÖPRÜSÜ'NÜ DE YAPACAĞIZ"

Gelin bayramlaşalım, ayrılıkları bir kenara bırakalım. Türkiye'nin geleceği için beraber olalım. En kötü günümüz bugün gibi olsun inşallah. Güzel, mutlu bayramlar diliyorum. Sultanalparslan Köprüsü istiyoruz diyorlar İzmir'e. İki yakayıl birleştirmek için. Canınız sağolsun, onu da yapacağız merak etmeyin. Hiç merak etmeyin İzmir'in de geleceği aydınlık, Türkiye'nin de geleceği aydınlık. Hiç endişeniz olmasın.

BAKMADAN GEÇME!