‘Başarıda süreklilik peşindeyiz’

Güncelleme Tarihi:

‘Başarıda süreklilik peşindeyiz’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 15:49

Kulüp Genel Menajeri Ender Yurtgüven, ilk 6 haftada ciddi maçlar oynadıklarını belirtip, “Avrupa Ligindeki Zürih maçı bir yol kazasıydı. Süper Ligde ise 4 puan daha fazla toplamamız gerekirdi’ diye konuştu.

Haberin Devamı

Osmanlıspor’un genel menajeri Ender Yurtgüven, takımın Süper Lig’deki yenilmezlik unvanının kendileri için önemli olmadığını, kulüp olarak başarıda sürekliliği hedeflediklerini söyledi. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yurtgüven, yenilmezlik serisinin ligde devam etmesinden mutluluk duyduklarını ancak bunun bir hedef olmadığını ifade etti. Futbolda her an bir şeylerin değişebileceğini anlatan Yurtgüven, şunları söyledi:
“Önemli olan süreklilik arz eden bir başarı. İlk 6 haftaya baktığımızda ciddi maçlar oynadık. Bu maçlardan yenilmeden ayrılmak sevindirici. Ligde ortaya koyduğumuz performansın karşılığını puan olarak tam alamadığımızı düşünüyorum. En kötü 4 puan fazlamızın olması gerekirdi. Önümüzde 28 maç daha var. Gerekli sonuçları alıp geçen yıl elde ettiğimiz sıralamanın üstünde yer almak amacındayız. Biz anlık başarıdan çok, sürdürülebilir bir başarının peşindeyiz.” 

Haberin Devamı

AVRUPA’DA GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi’ne çok iyi başladıklarını ve gruptan çıkacaklarına inandıklarını dile getirip, şöyle konuştu:
“Avrupa’da mücadeleye çok erken başladık. Moldova, Estonya ve Danimarka ekiplerini eleyip, gruplara kaldık. Grup maçlarına da iyi başladık. İkinci maçta, Zürih önünde gününde değildik. Bunu bir yol kazası olarak görüyoruz. Zürih maçına kadar Avrupa’da namağlup unvanına sahiptik. Bu karşılaşmada bunu kaybettik. İnşallah bu maçtan sonra tekrar bir yenilgisiz seriye başlarız. Kalan 4 maçta en iyi sonuçları almak için oynayacağız. Avrupa’da önce play-off’tan gruplara kalmayı amaçladık. Bundan sonraki hedefimiz gruptan çıkmak. Gruptan çıktıktan sonra diğer hedeflerimizi belirleyeceğiz. Osmanlıspor nereye kadar gidebilir? Bu bir hava meselesi. 10-12 yıl önce Gençlerbirliği çeyrek finalin kapısından dönmüştü. Galatasaray kimsenin beklemediği bir şekilde kupayı kazandı. Bu tamamen içerideki hava ile ilgili. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!