Barselona’da geleceğin teknolojilerini anlatacak

Güncelleme Tarihi:

Barselona’da  geleceğin  teknolojilerini anlatacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 22:29

MOBİL dünyanın en önemli buluşması olan Barselona’daki GSMA Mobil Dünya Kongresi 27 Şubat’ta başlıyor. 2 Mart’a kadar devam edecek olan kongrenin tamamında aktif katılım gösteren Turkcell, Türkiye’den dünyaya açılan teknolojileri bu önemli organizasyonda dünyayla paylaşacak. Bu kapsamda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu 27 Şubat Pazartesi günü “İnovasyon için Mobil Teknolojiler” konulu panelde bakanlara, hükümet yetkililerine ve düzenleyici kurumların temsilcilerine geleceğin teknolojilerini anlatacak.

Haberin Devamı

Terzioğlu, Turkcell’in Merhaba Umut, Hayal Ortağım, WeWALK gibi ürünleri başta olmak üzere teknolojinin doğru kullanıldığında insani durumlarda ne kadar faydalı olduğunun üzerinde duracak. Özellikle ihtiyaç sahibi grupları hayata bağlamak ve verimliliklerini arttırmak için geliştirilen teknolojilerin yanı sıra, gelecekte 5G ile hayatımıza girecek, suni zeka, sanal gerçeklik, güçlendirilmiş gerçeklik gibi teknoloji dünyasını yakından ilgilendiren inovatif gelişmeleri yetkililerle paylaşacak.

Turkcell, GSMA Mobil Dünya Kongresi kapsamında organize edilen Glomo Awards’ta Turkcell Akademi Kurumsal LMS ile “Bütünleşik Yaşam Ödülleri” kategorisinde “Eğitim ve Öğrenim Alanında En İyi Mobil Yenilik” ödülüne aday. Kurumsal LMS şirketlere hizmet vermek üzere tasarlandı. Bu kapsamda firma çalışanlarıyla ilgili gelişim ihtiyaçlarını tek platform üstünden yapabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!