Baroya yeni kütüphane

Güncelleme Tarihi:

Baroya yeni kütüphane
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 12:46

Baroya yeni kütüphane

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Barosu tarafından yeni oluşturulan kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Adliye Sarayı 4'ncü katta yeni oluşturulan kütüphanenin açılış kurdelesini Başkan Ali Er, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, ve Mersin Barosu'nun geçmiş dönem başkanları kesti.
Açılışta söz alan Başkan Er, hizmet kalitesini arttırmak için çalıştıklarını belirterek, "Baromuzda kütüphane büyük bir eksiklikti. Stajyer avukatlarımız da dahil olmak üzere tüm meslektaşlarımız, kütüphanemizde yer alan mesleki kitaplar, bilgisayarlar ve internet bağlantısı ile rahatlıkla araştırma yapabilecekler. Kütüphanemiz, yüksek lisans yapan meslektaşlarımız için de büyük bir avantaj oldu. Yeni açmış olduğumuz kütüphanemizle geleceğimizin avukatlarına büyük katkıda bulunuyoruz. 2 bin 699 kitabın yer aldığı kütüphanemizde, meslektaşlarımızın mesleki bilgiye ulaşabilecekleri her türlü kitap bulunmaktadır" dedi.
Meslektaşlarımız, baromuzun web sitesinden de kütüphanemizdeki ihtiyaç duydukları kitapları bulabilecekler. Kütüphanemizde bulunan bilgisayarlarımıza UYAP İçtihat programı da yüklenmiştir. Yani meslektaşlarımıza araştırma yapmaları konusunda sınırsız olanak ve rahatlık sağlanmıştır. Meslektaşlarımızın talepleri dahilinde yeni kütüphanemize yeni kitaplar getirip sık sık güncelleyeceğiz. Kütüphane bilim demektir. Bilime yapılan hiçbir yatırım, fuzuli değildir. Meslektaşlarımız için gerekli ve anlamlı bir yatırımdır. Avukatlık mesleğinin gelişmesinde kütüphanenin rolünün çok fazla olduğu unutulmamalıdır" diye konuştu.
Protokol üyeleri kurdeleyi kestikten sonra kütüphaneyi gezerek kitapları inceledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!