Barış Mahallesi'ne Anadolu lisesi

Güncelleme Tarihi:

Barış Mahallesine Anadolu lisesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:38

Barış Mahallesi'ne Anadolu lisesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Barış Mahallesi'nde hizmet veren etüt merkezinin öğrenci ve aileleriyle kahvaltı bir araya geldi.

Mahallenin semt pazarında verilen kahvaltıya Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Mahalle Muhtarı İsmet Keskin, etüt merkezi öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Velilere, "Sizin yavrularınız, bizim için çok kıymetli" diye seslenen Başkan Tütüncü, "O bakımdan yavrularınıza en iyi hizmeti üretmeyi, kendimize vazife biliyoruz" dedi.

Etüt merkezi olarak kullanılan binanın geçmişte atıl vaziyette olduğunu anımsatan Başkan Tütüncü, "Binaya önce bilgisayarların olduğu bir bilgi evi açtık. Daha sonra etüt merkezine dönüştürdük. Öğretmenler eşliğinde öğrencilerimiz eğitim alıyor. Yaz aylarında da etüt merkezinde çocuklarımıza yönelik güzel etkinlikler yapıyoruz. Barış Mahallesi'nin çocuklarını geleceğe çok daha güçlü bir şekilde hazırlıyoruz" dedi.

Etüt merkezi açmanın, belediyelerin yasal görevi olmadığına dikkat çeken Hakan Tütüncü, öğrencinin başarısında anne ve babanın önemine dikkat çekti. Anne ve babaların çocuklarla yakından ilgilenmesi gerektiğine değinen Başkan Tütüncü," Alkol, uyuşturucu başta olmak üzere sokaklardaki pek çok tehlike yanı başımızda. O bakımdan bütün olumsuz tehlikeler yanı başımızda duruyorken ev ve okulların içerisini güzelleştirmeliyiz" diye konuştu.

Kepez'deki 5 noktadaki etüt merkezlerinde rehberlik, aile danışmanlığı ve psikolojik danışmanlık hizmeti de vereceklerini ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, Barış Mahallesi'ne bu yıl içerisinde Anadolu Lisesi inşa edileceğini açıkladı.

Başkan Tütüncü, etüt merkezlerindeki öğrencilerin, belediyenin spor, kültür ve sanat imkanlarından yararlanmasını, servis hizmeti ile kolaylaştıracaklarını da sözlerine ekledi. Konuşmasının ardından etüt merkezinin öğrencileri, Başkan Hakan Tütüncü'ye çiçek vererek teşekkür etti. Mehmet Akif Ersoy'un, 'Çanakkale Şehitleri'ne şiirini okuyan çocuklar, yazdıkları mektupları da Tütüncü'ye sundu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!