Balta Gölbaşı’nda herkesle tokalaştı

Güncelleme Tarihi:

Balta Gölbaşı’nda herkesle tokalaştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 00:00

Gölbaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğu günden bu yana çalışmalarını sürdüren Murat Bey Balta, "Gölbaşı’nda ulaşmadığımız, elini sıkmadığımız kimse kalmadı" dedi.

Bir ay önce AKP’den Gölbaşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladığını hatırlatan ve o günden bu yana Gölbaşılı vatandaşlarla kucaklaştığını belirten Balta çalışmalarını şöyle anlattı:

"Bir ay önce başlayan ziyaretlerimizin sonucunda Gölbaşı’nda elini sıkmadığımız, kendimizi anlatmadığımız kimse kalmadı. Sağ olsunlar tüm Gölbaşı’nın teveccühünü aldık. Gölbaşı’nın Ankara’nın cazibe merkezine dönüşmesine ilişkin projelerimiz halkımızdan büyük ilgi gördü. Mogan Gölü’nün doğu aksında yapacağımız rekreasyon alanı, kongre ve kültür merkezi, oteller, botanik park, su ürünleri müzesi, kır kahveleri, aile çay bahçeleri, kültür ve sanat sokakları vatandaşlar üzerinde şimdiden heyecan yarattı.

Esnaf kazanacak

Esnafımız gerçekçi projelerimiz sayesinde 24.00’dan önce kepenklerini kapatmayacaklarını ve onlar için önemli bir gelir artışı olacağını ifade ediyorlar. Biz de bu takdirlerle çalışmalarımıza dört elle sarılıyoruz.

Hedefimiz Ankaralıların mesai günlerinde mesai bittiğinde rahatlamak için gelebildiği, hafta sonlarında ise tüm günlerini geçirebilecekleri bir Gölbaşı yaratmak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimizde Gölbaşımıza hizmetlerimizi halkımız biliyor. Bilim Merkezleri ve eğitim merkezleri Gölbaşı’nın yüz akı olacak."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!