Balıkesirspor'dan ''Jilet Kazım"a büyük jest

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspordan Jilet Kazıma büyük jest
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 15:55

Balıkesirspor'dan ''Jilet Kazım"a büyük jest

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİRSPORLU taraftarlar ve yöneticiler Eskişehirspor maçında kulübün sembol isimlerinden Kazım Ergül'e yaşamının en büyük sürprizlerinden birini yaptı.
Yeni Çarşılı Onkoliklertribünde, kırmızı beyazlı kulüpte 1975-1987 arasında 12 yıl boyunca forma giyen, defanstaki sert ve hızlı stiliyle "Jilet Kazım" lakabı takılan Kazım Ergül'ün bir fotoğrafının yer aldığı "Yüreğin sevdalıysa armaya, terin akmalı formaya" yazılı dev bir pankart açtı. Başkan Feyyaz Çiftçi de taraftarın bu jestini tamamladı ve maçtan önce efsane isme çiçek verdi.
Bu jesti hayatı boyunca unutmayacağını belirten 64 yaşındaki Ergül, "Başkanımız Feyyaz Çiftçi bana daha önce 'Efsaneler unutulmuyor' etkinliği çerçevesinde bir plaket vermişti. Ancak bu çok farklı bir olay. Hem fotoğraf hem mesaj çok anlamlıydı. 1987'de Bursa Kültürspor'la oynadığımız maçta başım yarılmış, formam kan içinde kalmıştı. Bandajla oyuna devam etmek istedim ama hakem izin vermedi. Yıllar sonra o fotoğrafın dev bir pankart olarak tribüne asılması ve bu formayı giyenlere örnek gösterilmem bana inanılmaz duygular yaşattı" dedi. 

FOTOĞRAF
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!