Balıkesirspor Sivas sınavında

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor Sivas sınavında
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2017 14:10

Balıkesirspor Sivas sınavında

Haberin Devamı

BALIKESİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de Balıkesirspor, 24'üncü hafta randevusunda yarın şampiyonluk adaylarından Sivasspor'a konuk olacak. Sivas 4 Eyllül Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak zorlu randevuyu Süleyman Abay yönetecek, Abay'ın yardımcılıklarını Seyfettin Ünal ile Oktay Önge yapacak. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen ekranlara gelecek. Ligde dört haftadır kaybetmeyen, geçen hafta evinde lider Evkur Yeni Malatyaspor ile berabere kalan Balıkesirspor, güçlü rakibinden puan ya da puanlar alarak yenilmezliğini sürdürmeyi hedefliyor.
Balıkesirspor ile Sivasspor yarın 20'nci kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 19 müsabakada iki ekip de 8'er galibiyet alırken, 3 randevu eşitlikle sona erdi.
Bu arada Balıkesirspor, deplasmanda oynadığı 9 maçta hiç galip gelemedi. Sivas'taki 9 karşılaşmanın 7'sini ev sahibi ekip kazandı, 2 müsabaka berabere bitti. Bu sezon ilk yarıda Balıkesir'de oynanan maç İshak ve Burhan'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.
TFF 1'inci Lig'de Sivasspor haftaya 42 puanla ikinci sırada girerken, Balıkesirspor 32 puanla 7'nci basamakta yer alıyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!