Balıkesirspor güç depoluyor

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor güç depoluyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 12:59

Balıkesirspor güç depoluyor

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BİRİNCİ Lig'de olağanüstü kongre sürecinin ardından Afyonkarahisar'da kampa giren Balıkesirspor, güç depoluyor.
Kampın ilk bölümünde kondüsyon ve dayanıklılık çalışmalarına ağırlık veren Balıkesirspor'un teknik direktörü Can Cangök, ligde eldeki imkanlar dahilinde en iyisini yapacaklarını söyledi. Transfer yasaklısı olan kulüpte İshak, Eray ve Bekamenga takımdan ayrılmasına rağmen iskelet kadroyu koruduklarını hatırlatan Cangök, sakatlıkları nedeniyle geçen sezonu erken kapatan Muhammet Ali Doğan ve Oğuz Yılmaz'ın da yeni transfer gibi olacaklarını dile getirdi.
Sakatlıkları geçen bu iki futbolcu da takımla kampa katıldı. Balıkesirspor'un ilk etap çalışmalarına ülkesinde olduğu için katılamayan Orta Afrikalı orta saha oyuncusu Foxi Ketheovama'nın oturma izni ile ilgili sıkıntı yaşadığı ancak birkaç gün içinde kampta olacağı belirtildi. Öte yandan kulüpte tek aday olarak girdiği kongrede başkanlığa seçilen Remzi Boncuk, yönetimle birlikte Balıkesirspor Taraftar Derneği'ni ziyaret etti. Boncuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un yaptığı 40 bin TL'lik bağışı nakit olarak dernek yöneticilerine teslim etti. Paranın derneğin aldığı irtibat ofisi için kullanılacağı öğrenildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!