Balcalı'nın gönüllüleri

Güncelleme Tarihi:

Balcalının gönüllüleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 11:56

Balcalı'nın gönüllüleri

Haberin Devamı

BALCALI Hastanesi Gönüllüler Derneği, kurulduğu 1986 yılından bu yana, hasta ve hasta yakınları ile kliniklerin ihtiyaçlarını karşılıyor, özel günlerde çocuk hastalara yönelik etkinlikler düzenliyor.
Çukurova Üniversitesi'nde okuyan 25 öğrenciye de burs veren dernek son olarak, bağışlar ve kermeslerden elde edilen gelirlerle, hastanenin çeşitli servislerine 24 çamaşır ve 24 kurutma makinası aldı.
Dernek Başkanı Güngör Uysal, kermeslerden elde ettikleri gelir ve bağışçılardan gelen yardımlar ile bir nebze de olsa hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını söyledi. Dernekte 25 kişinin aktif görev aldığını dile getiren Uysal, son dönemde çamaşır ve kurutma makinalarının dışında, iki mikro dalga fırın, dörtlü ve üçlü ocak, meyve sıkacağı, çay makinası ile 4 tekerlekli sandalyeyi servislere ulaştırdıklarını söyledi. Uysal, çalışmalara verdiği destekten dolayı Başhekim Yeşim Taşova’ya teşekkür etti.
Başhekim Taşova ise derneğin hastane içerisinde her ay düzenlediği kermesi ziyaret ederek, yapılan çalışmaların önemini vurguladı. Başkelimlik himayesinde faaliyet gösteren Gönüllüler Derneği’ne teşekkür eden Taşova yönetim olarakta desteklerinin süreceğinin altını çizdi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!