Bakkal dükkanından marketler zinciri

Güncelleme Tarihi:

Bakkal dükkanından marketler zinciri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 09:14

Bakkal dükkanından marketler zinciri

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde, mütevazi bir bakkal dükkanı açarak ticarete başlayan Ali Sayar (49), 23 yılda sayısı 14'ü bulunan marketler zincirinin sahibi oldu.

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Risk alın, yatırım yapın" uyarısını dikkate alarak toplam market sayısını 14'e çıkaran 2 çocuk babası Simavlı İşadamı Ali Sayar, "Risk almadan büyüme olmaz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'risk alın' uyarısını dikkate aldım. Uşak'ın ticari hayatında önemli rol oynayan 'Vera' isimli 6 marketi de satın aldım. Böylelikle, büyüme yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorum" dedi.

Simav ve Uşak'taki toplam sayısı 14'ü bulan marketler zincirinde şu anda 210 kişiye istihdam sağlamanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Sayar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın işadamlarına yönelik geçtiğimiz gün yapmış olduğu 'Risk alın, yatırım yapın" uyarısı doğrultusunda büyümeye devam edeceğim. Uşak'ta 3 bin metrekarelik kapalı bir alan üzerinde yeni bir marketimi vatandaşların hizmetine sunmak için son aşamaya gelmiş bulunuyorum. Yeni marketimin şubat ayı içerisinde hizmet kervanımıza katılımı ile çalışan sayımızı 250'le çıkarmayı hedefliyoruz. 14 marketimde satışa sunduğumuz ürün sayısı 30 bini buluyor. Ülkemizin üzerinde kara bulutların dolaştığı böyle bir dönemde işadamları olarak risk almadan, yatırım yapmadan bu ülkemizin büyümesi gelişmesi imkansız. İş adamlarımızın da Cumhurbaşkanımızın uyarısına kulak vermesini benim gibi risk alarak yeni yatırımlar yapmasını ve istihdama katkı sağlamalarını bekliyorum" diye konuştu.

23 yıllık ticaret hayatında küçük bir bakkal dükkanından marketler krallığına oturan Simavlı İşadamı Ali Sayar, kendisine güven duyarak işinin büyümesini sağlayan Simavlı ve Uşaklı müşterilerine şükranlarını sunup, "Kendilerine layık olabilmek, bunun yanında kaliteli ve ucuz ürünler sunabilmek için deneyimli ve tecrübeli elemanlarımla çalışmalarıma geceli gündüzlü devam ettirdiğimi bilmelerini istiyorum" diye konuştu.

Mehmet YENEN / SİMAV (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!