Bakan Yardımcısı Yegin Adilcevaz'da

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yardımcısı Yegin Adilcevazda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 11:15

Bakan Yardımcısı Yegin Adilcevaz'da

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)- ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un daveti üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Belediye konuk evinde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, İŞKUR Daire Başkanı Fahrettin Kaya, SGK Bakan Başdanışmanı Dengi Özer, AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Bitlis SGK İl Müdürü Sadullah Korkut, Bitlis İŞKUR İl Müdürü Mücahit Gülmez, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Gürsoy, Adilcevaz'ın bölgenin en huzurlu yerlerinden biri olduğunu belirterek, "İlçemiz tarihi yapıların ve doğal güzelliklerinin yanı sıra tarıma ve hayvancılığa dayalı bir ekonomisi var. Tarım alanında ilçemizde dünyaca ünlü Adilcevaz cevizi yetiştirilmektedir. Bu güzel ilçemizin hak ettiği yerlere gelebilmesi için belli başlı sorunlarımıza rağmen var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle bu güzel ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin ise Adilcevaz'ın güzel bir ilçe olduğunu belirterek, "Gördüğümüz kadarıyla belediyemizin belli başlı sıkıntıları var. Ancak bu güzel ilçeye hizmet etmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Aynı zamanda hükümetimizin bu tür yerlere pozitif bir destek sağlaması gerekmektedir. Sizin bir kardeşiniz olarak bakanlıklar nezdinde ve projelerinizde her zaman yanınızdayım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!