Bakan Özhaseki, bakanlık personeliyle bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Özhaseki, bakanlık personeliyle bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 13:37

Bakan Özhaseki, bakanlık personeliyle bayramlaştı

Haberin Devamı

KAYSERİ , ( DHA) – ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki bakanlık personeli ile bayramlaştı.

Bakanlık binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Müsteşar Mustafa Öztürk ve müsteşar yardımcıları ile personelin bayramını kutlayan Bakan Özhaseki; rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını belirtti.

"Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır' mealindeki ayeti hatırlatan Özhaseki; millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayram geçirmeyi nasip etmesi için dua edeceğini sözlerine ekledi.

Bakan Özhaseki, bakanlık personeli ile bayramlaştıktan sonra yaptığı açıklama da “ Ramazan Bayramınızı kutluyor, bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Maalesef dünyanın pek çok yerinde Müslüman kardeşlerimiz, bu bayrama da boynu bükük, yüreği yaralı, gözleri yaşlı şekilde giriyor. Güzel ülkemizde de bu mübarek günlerde büyük acılar yaşadık. İnşallah, bu mübarek günler yeryüzünü kasıp kavuran terör belasından kurtuluşumuza; tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur. Bir hususa daha dikkatinizi çekmek istiyorum. Birçoğunuz ailelerinizin yanına memleketlerinize ya da tatile çıkacaksınız. Bayram sevincini felakete dönüştürmemek için, trafik kurallarına azami düzeyde riayet etmeye lütfen özen gösterelim. Bu çerçevede özellikle çocuklarımızın aileleriyle birlikte, bayramı bayram gibi geçirmelerini diliyorum” dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!