Bakan Ömer Çelik Ceyhan'da vatandaşlarla sahur yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Ömer Çelik Ceyhanda vatandaşlarla sahur yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 12:26

Bakan Ömer Çelik Ceyhan'da vatandaşlarla sahur yaptı

Haberin Devamı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana), (DHA) - ADANA'nın Ceyhan İlçe Belediyesi ve Ak Parti ilçe teşkilatının seçim bürosunda düzenlediği sahur programına katılan Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, sandıktan çıkan iradeye darbe yapmaya çalışanlara yine Türk milletinin sandıkta cevap vereceğini söyledi.
Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak ve Ak Parti İlçe teşkilatının düzenlediği sahur programına katılan Bakan Çelik, Adana Milletvekilli Tamer Dağlı, İl Başkanı Fikret Yeni, Milletvekili Adayları Sevil Can ve Erol Kahraman ile İnönü Bulvarı Çamlıyol üzerinde bulunan seçim bürosunda vatandaşlarla sahur yaptı. 24 Haziran öncesi sandığın önemine değinen Bakan Çelik, "Sandığa ve milletin iradesine güvenenler Türkiye için iyi işler yaptılar, Türkiye'nin iradesini doğru bir şekilde inşa ettiler"dedi.
BÜYÜK MİLLETİMİZ SANDIKTA CEVABI VERECEK
Sahura gelen vatandaşlara seslenen Bakan Çelik, "Geçmişte birileri sandık dışında Türkiye'de yönetime gelmeye çalıştı, yakın zamanda bunu tecrübe ettik. Elinde ekonomik gücü olan Türkiye'yi yönetmeye kalktı, elinde silah olan Türkiye'yi yönetmeye kalktı, askeri darbelerle Türkiye'yi yönetmeye kalkanlar oldu, ama büyük milletimiz büyük bir devlet tecrübesiyle, tarihin içerisinden süzülen, Türkiye'nin işlerinin nasıl yoluna koyulacağını hep sandıkta gösterdi. Bazıları sandığı ortadan kaldırmaya kalksa da, bazıları sandığı manufule etmeye kalksa da, bazıları sandığın iradesini bölmeye yada sandıktan çıkan iradeyi çalmaya çalışsa da büyük milletimiz binlerce yıllık devlet tecrübesiyle her zaman için sandığın gücüyle, sandığın yol göstericiliğinde ülkemizim gücünü tain etti, her zaman da doğruyu yapmıştır. Bakıyoruz Türkiye'de demokrasi tartışmalarının başladığı günden beri tahmin yapanlar, siyasi mühendislik yapanlar, siyasi mütaitlik peşinde koşanlar, yıkım müteahitliği yapanlar her zaman yanıldılar" ifadelerini kullandı.
Sandığın bu ülkenin en büyük gücü, kuvveti olduğuna değinen Bakan Çelik, "Çünkü sandık Türkiye'nin sahibinin siz olduğunuza, patronunun siz olduğunuza karar vermektir. Sandık dışında darbelerle terör yoluyla Türkiye'yi yolundan vazgeçirmeye çalışanlara en büyük dersi vermektir. Türkiye'yi yolundan çevirmeye çalışanlara, yolunda geriletmeye çalışanlara en büyük dersi, cevabı sandıkta vereceğiz" diye konuştu.
Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Çelik, vatandaşlarla sahur yaptıktan sonra Ceyhan'dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!