Bakan Kılıç: En büyük gençlik merkezini itiraf ediyorum, kendi memleketimizde yaptık (2)

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kılıç: En büyük gençlik merkezini itiraf ediyorum, kendi memleketimizde yaptık (2)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 20:01

Bakan Kılıç: En büyük gençlik merkezini itiraf ediyorum, kendi memleketimizde yaptık (2)

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR SÜPER KUPA MAÇI SAMSUN'DA OYNANABİLİR
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Gençlik Merkezi'nin tanıtımı sonrasında İlkadım Belediyesi'nin Kıranköy Mahallesi'nde 20 bin dönüm arazi üzerine inşa edeceği yeni hizmet binasının temel atma törenine katıldı. 6 Ağustos 2017 Pazar günü Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasındaki oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanabileceğini ifade eden Bakan Kılıç, "İnşallah yeni spor tesislerimiz Samsunumuzda büyük spor organizasyonlarının da olmasının yolunu açacak. Bakarsınız Türkiye'deki önemli kupalardan bir tanesinin finali de Samsun'da olur. Onu ilgili federasyonla kulüpler görüşecekler, biz ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız. Samsun her zaman en iyi şekilde ev sahipliği yapar her organizasyona" dedi.
OLİMPİYATLARI TÜRKİYE'DEN ALMAK İÇİN UĞRAŞTILAR
Samsun'un büyük atılımlar içinde olduğu belirten Bakan Kılıç, "Yaklaşık 1 ay sonra dünyanın en büyük spor organizasyonlarından bir tanesi Samsun'da olacak. Dünya, 23'ncü İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Samsun'da buluşacak. 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün başını çektiği o hainler, bu ülkeye o alçaklığı, bu ihaneti yaşatmaya çalıştılar, 18 Temmuz 2016'da olimpiyatlara 1 yıl kala organizasyonu Samsun'da yaptık. Bütün yabancı misafirlerle beraber yaptık. Türkiye'den bu organizasyonu almak için çok uğraştılar. Onun için hepimiz, hep beraber Samsun'da herkes sorumluluğunun bilincinde, bu işe dört elle sarılacak en iyisini yapacağız" diye konuştu.
Bakan Kılıç, konuşmasının ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile birlikte yeni hizmet binası ve caminin temelini attı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!