Bakan Kılıç, açılışa gün sayan gençlik merkezini inceledi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kılıç, açılışa gün sayan gençlik merkezini inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 15:54

Bakan Kılıç, açılışa gün sayan gençlik merkezini inceledi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım İlçesi'nde yapılan ve açılış için gün sayan gençlik merkezine giderek incelemelerde bulundu.



Samsun'un İlkadım İlçesi'nde yapılan ve açılış için gün sayan Gençlik Merkezi'ni Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldı. Bakan Kılıç, Nisan ayında açılması planlanan Gençlik Merkezi'ni inceledi.



Ziyaret sonrasında tesisle ilgili bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan tok, yoğun bir nüfusa sahip olan İlkadım ilçesinde gençlere yönelik hizmetlerin İlkadım Belediyesi tarafından ön planda tutulduğunu söyleyerek "Türkiye’nin en büyük olma özelliğine sahip bir gençlik merkezinin İlkadım'da olması sevindirici. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla kurduğumuz sağlam iletişimler ve Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın ilçemize kazandırdığı spor yatırımları ile İlkadım'da gençlerimizi spor etkinlikleri ile geleceğe daha güvenle hazırlıyoruz. İlkadım Gençlik Merkezinde sona gelindi ve Samsun’da bulunan Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile açılış öncesi son rötuşlar için çalışmaları yerinde inceliyoruz. İlçemize kazandırdığı hizmetler için Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ederim. Gençlik merkezimiz tüm Samsunlu hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.



Önemli bir tesisin Samsun'a kazandırılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden ve çalışmaları yerinde inceleyerek son talimatları veren Bakan Kılıç, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlik merkezlerini çok önemsiyoruz. Bu nedenle Türkiye'nin dört bir yanını gençlik merkezleri ile donatıyoruz. Yaptığımız gençlik merkezleri sayesinde özellikle öğrencilerimizin eğitimlerini daha iyi, daha verimli hale getirebilmelerine katkı sağlıyoruz. İnanıyorum ki İlkadım Gençlik Merkezi, tamamlandığında tıpkı diğer gençlik merkezlerimiz gibi gençlerimizin yoğun ilgi göstereceği yerlerden birisi halini alacak. Gençlik merkezimizin Samsun'a ve geleceğimizin teminatı gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!