Bakan Elvan Berrak Su'yu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Bakan Elvan Berrak Suyu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:07

Bakan Elvan Berrak Su'yu ziyaret etti

Haberin Devamı

MERSİN'de yoğun programlarla referandum çalışmalarını yürüten Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ÇAAŞ Grup bünyesinde Mersin markası olan Berrak Su'yu ziyaret etti.
Mersin’in Çamlıyayla İlçesi’nde yaklaşık 7 Yıl önce kurulan Mersin'in tek su üretim tesisi olan Berrak Su'yu ziyaret eden Bakan Lütfi Elvan, ÇAAŞ Grup yönetimi ve çalışanları ile bir araya geldi. Ziyarette Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın yanı sıra Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, ÇAAŞ Grup Onursal Başkanı Hüseyin Çalışkan ve çok sayıda muhtar katıldı. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Berrak Su Üretim Tesisi çalışanlarına kendi elleriyle yemek servisi yaptı.
Berrak Su markası ile üretimin yüzde 60'ını Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine ihraç ettiklerini belirten ÇAAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çalışkan, "1975 yılında kurulan ÇAAŞ Grup olarak 800 mesai arkadaşımız ile turizm, akaryakıt, sanayi, gıda, lojistik sektörlerinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi. 
ÇAAŞ Grup çalışanları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Bakan Elvan ise yaptığı konuşmada ÇAAŞ Grup'un Türkiye için önemli bir değer olduğunu söyledi. Bakan Elvan, Berrak Su gibi bir markayı oluşturarak yüz kişiyi iş sahibi yaptıkları için, hem de 8 ülkeye ihracat yaparak bir ticareti geliştirdikleri için, hem de bir Mersin markası oluşturdukları için ÇAAŞ Grup'a teşekkürlerini sunduğunu belirterek, "42 yıllık birikimi ile 800 Mersinli kardeşimi istihdam etmesiyle, inşaattan gıdaya, sanayiden lojistiğe, petrolden turizme pek çok alanda yatırımları ile Türkiye için bir değer haline gelen ÇAAŞ Grup’a başarılar diliyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ÇAAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çalışkan tarafından Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a, ÇAAŞ Grup Onursal Başkanı Hüseyin Çalışkan tarafından Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a ve ÇAAŞ Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Çalışkan tarafından AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik’e özel bir tablo hediye edildi.

MERSİN, (DHA)
ME(AŞ/OA)(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!