Bakan Arslan memleketi Kars'ta çoşkuyla karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Arslan memleketi Karsta çoşkuyla karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 15:25

Bakan Arslan memleketi Kars'ta çoşkuyla karşılandı

Haberin Devamı

KARS, (DHA) - ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, görevi aldıktan sonra ilk kez geldiği memleketi Kars'ta hemşerilerine, "Rabbim bu yolda evladınızı mahcup etmesin inşallah" dedi.
Bugün özel bir uçakla saat 08.30'da yanında Vali Günay Özdemir ve Ak Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile Kars'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı, Harakani Havalimanı'nda parti yöneticileri, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum ve daire amirleri ile sivil toplum kuruluyu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Burada kendisini karşılayanların tek tek elini sıkan Ahmet Arslan, kadınlara karanfiller dağıttı.
Havalimanında kurulan kürsüden hemşerilerine hitap eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Kars'a helallik ve dua almaya geldiğini söyleyen Arslan, şunları söyledi:
"Allah hepinizden razı olsun. Bugüne kadar verdiğiniz destek, dualar rabbime hamd olsun ki bu noktaya getirdi. Geldiğiniz yeri bilmek daha önemli. Nasıl geldiğinizi bilmek ondan da önemli. 78 milyon insanın vebalini, sorumluluğunu omzunuza aldığınızı bilmek ona göre hizmet etmek daha da önemlidir. Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bu yolda evladınızı mahcup etmesin inşallah. Bugün bizim bayramımız, Ahmet Arslan’nın bayramı değil. Bugün Kars’ın bayramı. Bu bayramı beraber kutluyoruz inşallah. Bu kutlu yürüyüşü beraber daha da bayrağı yukarı çıkartarak devam ettireceğiz inşallah."
Harakani Havalimanı'nda düzenlenen karşılama programının ardından Bakan Arslan ve yanındaki heyet sırasıyla valilik ve belediyeye gitti. Buradan Ebu’l Hasan Harakani Hazretlerinin türbesini ziyaret eden Bakan Arslan'a hemen yanındaki bir pastanede hazırlanan ve üzerinde Bakan Arslan’ı fotoğrafının bulunduğu pasta ikram etti. Pastayı Kars Valisi Günay Özdemir ile birlikte kesen Bakan Arslan, Evliya Cami çevresindeki düzenlemelerde çalışan işçilere ikramda bulundu.
Bakan Arslan son olarak AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Kars ziyaretinin ilk ayağını sonlandıran Arslan, büyük bir heyecanla beklenen Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Hattı'nda yerinde incelemeler yapmak üzere Arpaçay ilçesine hareket etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!