BAKA Isparta'da toplandı

Güncelleme Tarihi:

BAKA Ispartada toplandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 11:29

BAKA Isparta'da toplandı

Haberin Devamı

 

ISPARTA, (DHA) - BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) yönetim kurulu, şubat ayı olağan toplantısını Isparta'da gerçekleştirdi.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun başkanlığındaki BAKA yönetim kurulu toplantısına, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ile uzmanlar katıldı.
Toplantının açılış konuşmasında BAKA Dönem Başkanı Vali Münir Karaloğlu, alınacak kararların Batı Akdeniz'e hayırlı olmasını diledi. Vali Karaloğlu daha sonra gündem maddeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantı, Isparta'da düzenlenmesi planlanan 'Gül Festivali', Antalya'da düzenlenecek 'Dünya Sağlık ve Spor Turizm Fuarı ve Kongresi Hestourex' ile diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!