BAİB, Fruit Logistica fuarına katıldı

Güncelleme Tarihi:

BAİB, Fruit Logistica fuarına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 11:29

BAİB, Fruit Logistica fuarına katıldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BATI Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Fruit Logistica Fuarı'na katıldı.

BAİB, bölge ihracatının artması, ihraç ürünlerinin tanınırlığının yükseltilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. BAİB, bu çerçevede Berlin'de düzenlenen Fruit Logistica Fuarı'na katıldı. Yaş meyve sebze alanında dünyanın en önemli fuarları arasında gösterilen ve bu yıl 26'ncısı düzenlenen Fruit Logistica'da Batı Akdeniz'in ihracata yönelik yaş sebze meyve ürünleri tanıtıldı. Tüm firmaların kayıtlı olduğu sektörel bilgi ağı web sayfası üzerinden yaş meyve sebze ihracatı gerçekleştirilen firmalar hakkında bilgi verildi.

Alman tedarikçilerin yanı sıra Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen tedarikçi firmalar, Türkiye pavilyonu içerisinde bulunan BAİB standını ziyaret ederek, ürünler ve firmalar hakkında bilgi aldı. Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın ve Berlin Ticaret Başmüşaviri Mehmet Azgın da BAİB standını ziyaret etti. BAİB, yıl boyunca güçlü olduğu pazarlarda etkinliğini artırmak, alternatif pazarlarda da fuarlara katılarak, bölge ihracatının artması için çalışmalar yapmaya devam edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!