BAİB, doğaltaş fuarına katıldı

Güncelleme Tarihi:

BAİB, doğaltaş fuarına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 11:02

BAİB, doğaltaş fuarına katıldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BATI Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), ABD'ye yönelik doğaltaş ihracatının artışına yönelik, bu ülkede düzenlenen fuara katıldı.

ABD pazarına özel bir önem veren Batı Akdenizli doğaltaş ihracatçıları, bu ülkeye yönelik pazarlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Batı Akdenizli doğaltaş ihracatçıları bu çerçevede son 1 yılda 3 kez ABD'ye gitti ve fuarlarda ürünlerini tanıttı. Firma ziyaretleri de yapan ihracatçılar, birebir iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Batı Akdeniz Doğaltaş Kümesi Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Projesi kapsamında ABD'ye giden ihracatçılar, Orlando'da düzenlenen Coverings 2017 The Global Tile Stone Experience Fuarı'na katıldı. Fuarda Batı Akdeniz'i, BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, BAİB yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özel ve Selçuk Baysarı ile BAİB Genel Sekreteri Fisun Evrensevdi Pektaş temsil etti. Fuara, URGE projesi kapsamında 8 firma da iştirak etti.

Kendilerine ayrılan 16 metrekarelik alanda ürünlerini tanıtan firmalar, Amerika'nın yanı sıra farklı ülkelerinden gelen alıcılarla görüşmeler de gerçekleştirdi. Aynı zamanda Orlando'da faaliyetlerini yürüten Rigotile firmasına ziyaret gerçekleştirildi. BAİB standını New York Ticaret Ataşesi Özgür Çelikel de ziyaret etti ve ihracatçılarla değerlendirmelerde bulundu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!