Bahçeli 23 Kasım'da Manisa'da

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli 23 Kasımda Manisada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 17:21

Bahçeli 23 Kasım'da Manisa'da

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara'da görüştüğü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 23 Kasım'da toplu açılış töreni için kente geleceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Şehircilik Şurası'na katılmak üzere Ankara'ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, ilk olarak MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Burada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Ergün, Manisa'daki projeler ve hizmetlerle ilgili çalışmaları anlattı. Başkan Ergün, Bahçeli'yi Manisa'ya davet etti.

Görüşme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ergün, MHP lideri Bahçeli'nin 23 Kasım'da Manisa'ya geleceğini duyurdu. Başkan Ergün, Bahçeli'nin Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçelerdeki proje ve yatırımlarının toplu açılış ve temel atmalarını gerçekleştireceğini söyledi.

MHP Genel Merkezi'ndeki temaslarının ardından Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Şehircilik Şurası'na katıldı. 30 büyükşehir belediye başkanı ile il ve ilçe belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda Başkan Ergün, belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde de bulundu. Başkan Ergün'ün Ankara temaslarının süreceği ve Manisa ile ilgili proje ve yatırımların takibi noktasında temaslarda bulunmaya devam edeceği belirtildi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!