Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ödüllerle döndü

Güncelleme Tarihi:

Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ödüllerle döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 15:55

Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ödüllerle döndü

Haberin Devamı

BAŞİSKELE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde bulunan Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Robot Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Yıldız Robocon 18' yarışmasından ödüllerle döndü.

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından 7 kategoride düzenlenen 'Yıldız Robocon 18' yarışmasına Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robot Kulübü öğrencileri, 'Mini Sumo' kategorisine 11 , 'Yangın Söndüren' kategorisine 1 robot ile katıldı. 128 robotun yarıştığı 'Mini Sumo' kategorisinde Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robot Kulübü öğrencilerinden Emre Korkmaz birinci, İlker Özcan üçüncü oldu. 'Yangın Söndüren' kategorisinde ise Barış Akdemir birinci oldu.

Başarılarının ardından Başiskele Kaymakamı Atila Kantay'ı ziyaret eden Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü, Robot Kulubü rehber öğretmenleri ve öğrenciler, yarışma hakkında bilgi vererek yarışmada dereceye giren robotları ile mini gösteri yaptı. Başarılarından dolayı öğrencilerle gurur duyduğunu söyleyen Atila Kantay, öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!