Bağışlı Spor Kulübünden Hakkarili genç sporculara İstanbul jesti

Güncelleme Tarihi:

Bağışlı Spor Kulübünden Hakkarili genç sporculara İstanbul jesti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 14:34

Bağışlı Spor Kulübünden Hakkarili genç sporculara İstanbul jesti

Haberin Devamı

HAKKARİ,(DHA)-HAKKARİ'nin Bağışlı Köyü Spor Kulübü Derneği tarafından geliştirilen İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ve Hakkari Valiliği'nin koordinatörlüğünde yürütülen "Bağışlı-İstanbul Spor Faaliyetleri Köprüsü" projesi kapmasında 28 kişilik sporcu ve dernek yöneticileri ekibi, 5 günlük İstanbul gezisinde tarihi ve  turistik mekanların yanı sıra, 3 büyük takımın spor stadlarını gezme ve taraftarlık duygusunu tatma imkanı buldu.

Bağışlı Spor Derneğinin geliştirdiği proje kapsamında yaşları 18-35 arasında değişen 25 sporcu ve 3 yönetici, sportif faaliyetlere taraftar olarak katılmak üzere 15 Kasım'da İstanbul'a 5 günlük gezi turu düzenlendi.Geziye katılan sporcu gençler, Anadolu Efes - Panathinaikos Superfoods Basketbol karşılaşması, Kadın Voleybol Ligi  maçı,  Kameroğlu Beylikdüzü, İhtisas – Beşiktaş ve Erkek Voleybol Ligi'nde oynanan Jeopark Kula Bld. - Galatasaray Hdı Sigorta karşılaşmalarına taraftar olarak katılıp izleme imkanı buldu. Hakkarili sporcular, daha sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş spor tesislerini  ve İstanbul'un tarihi  ve kültürel güzelleriklerini gezdi. İlk kez 3 büyük takımın taraftar grubu olarak katılan Hakkarili gençler, o anları cep telefonlarıyla fotoğrafladı, Hakkari'ye dönen sporcu gençler, kendilerine böyle bir jest yapan Bağışlı Spor Derneği yetkililerine teşekkür etti.
Dernek Başkanı Hikmet Yaşar, gezi ile birlikte Hakkari'de 25'i sporcu, 3 yönetici'nin ilk kez  misafir seyirci olarak 3 büyük takımın  basketbol ve voleybol maçlarını  izlediklerini ve taraftarlık duygusunu tattıklarını söyledi. Yaşar, 5 günlük İstanbul gezisinde sporcu gençlerin , kentin tarihi ve kültürel güzelliklerini de yakından gezme ve görme fırsatı bulduklarını söyledi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!