Bağarası'na kapalı pazar yeri

Güncelleme Tarihi:

Bağarasına kapalı pazar yeri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 16:04

Bağarası'na kapalı pazar yeri

Haberin Devamı

AYDIN'ın Söke ilçesindeki Bağarası Salı Pazarı'nda belediye tarafından yapılan kapalı pazar yeri için açılış töreni düzenlendi.

Söke'ye bağlı Bağarası Mahallesi sakinlerinin uzun yıllardır beklediği kapalı pazaryerinin yapımı tamamlandı. 4 bin metrekare kapalı alana sahip Bağarası kapalı pazaryeri yaklaşık 5 aylık sürede tamamlandı. Söke Belediyesi tarafından yapılan pazar yerinin açılış törenine CHP'li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP 22. Dönem Milletvekili Mehmet Semerci, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, oda başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Bir dönem adı ilçe olmaya aday bir beldeyken, uzun yıllar duraklama dönemi geçirdiklerini belirten Bağarası Mahalle Muhtarı Ahmet Özdemir, pazaryerine 1977 yılından bu yana el değmediğini hatırlatarak "Burası Bağarası halkının en büyük hasretlerinden biri olmuştur. Her dönem yapıldı yapılacak derken, bugün kapalı ve modern bir pazaryerine kavuşmamız için çalışma yapan Söke Belediyesi'ne teşekkür ederiz" dedi. Konuşmasının ardından Muhtar Ahmet Özdemir Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'a çiçek vererek Bağarası halkı adına teşekkürlerini iletti.

Açılışta konuşan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, 4 yıl önce Bağarası'na bazı sözler verdiğini hatırlatarak bu sözleri yerine getirdiği için mutlu olduğunu ifade etti. Toyran, "Bağarası için önem arz eden Kalcık yolu, Bağarası Sanayi Sitesi Yolları, münferit parke ile asfalt çalışmaları ve kapalı pazaryerinin sözünü verdik. Bugün içimize sinen, sizler tarafından da beğenilen, uzun yıllar hizmet verecek kapalı pazaryerinin açılışını yapıyoruz. Biz temel atmadan ziyade açılışlarla var olmak istiyoruz" diye konuştu.

Kurdele kesiminin ardından Söke Belediye Bandosu dinletisi sunuldu.

Necati MALDAR / SÖKE (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!