Bafra'da öğrencilerden resim ve robot sergisi

Güncelleme Tarihi:

Bafrada öğrencilerden resim ve robot sergisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 13:36

Bafra'da öğrencilerden resim ve robot sergisi

Haberin Devamı

Ayhan AYDEMİR/BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde “Maarif Hareketi” projesi kapsamında Fatih Ortaokulu'nda resim sergisi ve robot sergisi açılışı yapıldı.

Sergi açılışına Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Fatih Ortaokulu'nda düzenlenen serginin açılışını Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel yaptı. Okul öğrencileri tarafından düzenlenen resim ve robot sergisinde savaşçı robotların yanı sıra çizgi takip etme özelliği bulunan robotlar, Bluetooth ile kontrol mekanizmalı robotlar, tarım ve iş makineleri tasarımlı robotlarda yerini aldı.
Fatih Ortaokulu'nda iki gün açık olacak olan sergi açılışı ile ilgili konuşan okul Teknoloji Tasarım Öğretmeni Fatih Asılıtürk, “Okulumuzda yıl boyunca hazırladığımız resimler ve robotları sergileme kararı aldık. Ve bu konu ile ilgili öğrencilerimiz arasında yarışma düzenledik. Düzenlediğimiz yarışma sonuçları yarın açıklanacaktır. Sergide çizgi takip etme özelliği bulunan robotlar, savaşçı diye tabir ettiğimiz robotlar ve diğer farklı tarzda robotlardan yaklaşık yüzlerce var. Okul öğrencilerimiz tarafından hepsi yıl boyunca hazırlandı” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!