Bademli Etkinlik Günleri'nde Zeliha Sunal rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Bademli Etkinlik Günlerinde Zeliha Sunal rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2016 13:30

Bademli Etkinlik Günleri'nde Zeliha Sunal rüzgarı

Haberin Devamı

İZMİR'in Dikili İlçesi'nin eşsiz plajları ile ünlü Bademli Mahallesi'nde düzenlenen 'Bademli Etkinlik Günleri' çevre teması ile devam etti.

Bademli Muhtarlığı ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından Bademli eski Zeytinyağ Fabrikası'nda düzenlenen etkinlik, ÇEVKO gönüllüsü, sevilen Türk Pop Müziği Sanatçısı Zeliha Sunal'ın katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğe katılanları geri dönüşüm konusunda bilinçlendiren Zeliha Sunal, müzik dinletisiyle de eğlendirdi. Sevilen şarkılarla izleyenlere canlı performansta sergileyen Sunal, "Daha yeşil bir dünya ancak biz kadınların desteği ile mümkündür. Çünkü geri dönüşüm evden başlıyor" dedi.

Alanda Sunal'ın çevresel atıklardan yaptığı çeşitli hediyelik eşyalar da sergilenerek, satışa sunuldu. Satıştan gelecek gelirin ise Bademli Mehmet Ertuğrul Denizolgun İlkokulu'na bağışlanacağı bildirildi.

Etkinlikler kapsamında ayrıca eski Zeytinyağ Fabrikası içinde açılan resim atölyesinde ise ressam Özen Araser, tarafından canlı performans yapıldı. Ressam Sinem Ayman ve Yılmaz Şenol tarafından kişisel resim sergileri ve Bademli kadınları el sanatları sergileri açıldı. Ayrıca Eskişehir Tepebaşı Belediyesi temizlik işçilerinin oluşturduğu Ritim Bandosu da gündelik yaşamda kullandıkları araç-gereçlerle mini konser verdi.

Bademli Kültür Sanat ve Gelişim Derneği ile Bademli Doğayı Koruma ve Su Sporları Derneği'nin de destek verdiği Bademli Etkinlik Günleri'nin, 17 Ağustos'taki Kemal Anadol ile sohbet, 26 Ağustos'ta ise karikatürist Nuri Kurtcebe ile atölye çalışması ve "Mustafa Kemal Atatürk" konulu söyleşiyle devam edeceği bildirildi.

Oben ULU / DİKİLİ (izmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!