Babasını öldüren sanığın yargılanmasına başlandı

Güncelleme Tarihi:

Babasını öldüren sanığın yargılanmasına başlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 17:04

Babasını öldüren sanığın yargılanmasına başlandı

Haberin Devamı

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK'ta annesine şiddet uyguladığını iddia ettiği babası 65 yaşındaki Hasan Keskin'i 14 bıçak darbesiyle öldürmekle suçlanan 23 yaşındaki Ömer Keskin'in, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla yargılanmasına başlandı.
3 Aralık 2016'da meydana gelen olayda Ömer Keskin, Hasan Keskin ile sürekli annesini tehdit edip dövdüğü gerekçesiyle tartışmaya başladı. Ömer Keskin, yanında taşıdığı bıçağı çıkarıp babasını göğsünden ve boğazından 14 kez bıçakladı. 4 çocuk babası Hasan Keskin, olay yerinde hayatını kaybetti.
İşsiz Ömer Keskin hakkında, 'yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada hakim karşısına çıktı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Ömer Keskin, babasının annesine kötü davrandığını ileri sürerek şöyle dedi:
"Babam annemi sürekli tehdit ediyordu. Anneme 'Bu evi yakarım' diyordu. Annem de 'Aynı evde kalamam' deyince olaydan 2 gün önce başka bir eve taşınmıştık. Ayrıca olay günü de annemi telefon ile aramıştı. Annem telefon görüşmesi sonrası fenalaşarak bayıldı. Yerden kaldıramadım. Annemi ölmüş gibi gördüm. Sonra ambulansla hastaneye götürdüler. Ben bunun sorumlusu olarak babamı görüyordum. Bir anlık sinirle yanına gittim. Şuurumu kaybettim o zaman. Sanki robot gibiydim. Babama kaç bıçak darbesi vurduğumu hatırlamıyorum. Her şey bir anda oldu bitti. Parmaklarımı bıçak kesmiş. Onu bile fark etmedim."
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin raporunda 'cezai ehliyetinin tam olduğu' belirtilen sanık, bu yönde yeniden rapor alınması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek duruşma ertelendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!