Babalar ve çocuklar balığa çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Babalar ve çocuklar balığa çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 13:31

Babalar ve çocuklar balığa çıkacak

Haberin Devamı

ÇUKUROVA Amatör Balıkçılık Denizcilik ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ÇUBADER), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında babalar ve çocukları balık tutma etkinliğinde buluşturacak.
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin destek verdiği etkinlik, 29-30 Nisan'da Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajı'nda yapılacak. Bu yıl 4'üncü kez düzenlenecek Babalar ve Çocuklar Balık Avı Kamp Gecesi'nde çocuklar balık tutmanın heyecanının yanında, çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşayacak.
29 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'da başlayacak etkinliğe katılacak babalar ve çocukları, kamp çadırları, avlanma malzemeleri ile beslenme ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak. ÇUBADER yöneticilerinin kayıt işlemleri ve kamp yerleşkesini oluşturulmasının ardından etkinlik başlayacak. Animatörlerin renklendireceği kampta, çocuklar müzik eşliğinde dans edip, eğlenecek. Amatör müzik gruplarının sahne alacağı kutlamanın sabahında ise amatör olta balıkçılığını özendiren yarışmalar yapılacak. 30 Nisan Pazar günü öğle saatlerine kadar devam edecek kampta, uçurtma etkinliği ve sürpirz armağanlar da yer alacak.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!