Babaeskili Galatasaraylılar şampiyonluğu kutladı

Güncelleme Tarihi:

Babaeskili Galatasaraylılar şampiyonluğu kutladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 16:23

Babaeskili Galatasaraylılar şampiyonluğu kutladı

Haberin Devamı


BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesinde Galatasaray Taraftar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk gecesi coşkulu geçti.

Babaeski'de düzenlenen Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında sarı-kırmızılı ekibin 21'nci şampiyonluk kupası da ilçeye getirildi. Kutlamalara Babaeski Belediye Başkanı  Abdullah Hacı, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahmut Recevik ve Dilek Kutlu, Galatasaray Kulübü Divan Üyesi Sabit Sır, eski futbolculardan Adnan Esen, Muhammet Altıntaş, siyasi parti temsilcileri ile sarı-kırmızı taraftarlar katıldı. 

Babaeski Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Turgay Kuyucuoğlu, zorlu bir lig maratonunun ardından şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek,  "Şimdi o kupa Trakya'nın merkezi, güzide ilçemiz Babaeski'mizde. Bir kez daha sizlerin ve bizlerin huzurunda, bu şahane mekanda havaya kalkacak. Bu gurur ve sevinç hepimizindir. Bu gece ayrıca aramızda" dedi.

Geceye katılan Fenerbahçe taraftarı olan Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı'ya, Galatasaray Kulübü Divan Üyesi Sabit Sır, Galatasaray rozete taktı. Konuşmalardan sonra Galatasaraylı minik futbolcular sahneye, kulüp marşı eşliğinde şampiyonluk kupasını
getirdi. Çekilen hatıra fotoğrafından sonra da geceye sponsor olan ve katkıda bulunan protokol üyelerine ve iş adamlarına plaket verildi. 

Şampiyonluk pastasının kesilmesinin ardından sarı-kırmızı futbolcuların imzaladığı ve açık artırma ile satılan forma işadamı Metin Öner tarafından alındı. Gece Sibel Mirkelam konseri ile son buldu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!