Baba Candır 40. yeni bölümünde sürprizler yaşanıyor!

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 40. yeni bölümünde sürprizler yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 11:14

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Baba Candır dizisinin 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini kahkahalara boğacak olan Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanında Haluk bir sabah aniden yaşlanıyor. Saçları dökülen ve beyazlayan Haluk'a ne oldu? İşte Baba Candır dizisinin 40. yeni bölüm fragmanı ve 39. son bölümde detayları...

Baba Candır 40. yeni bölümü ile ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz pazar akşamı 39. bölümü ile TRT 1 ekranlarında olan dizinin neler yaşandı? Baba Candır dizisinin son bölümünde Emrecan, Ceylan'ın arkasından Ürgüp'e kadar geldi. İşte Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları.

Haberin Devamı

 

BABA CANDIR 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR 39. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Baba Candır’ın 39. son bölümünde Annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar’a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece’yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder. Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider. Emrecan Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez. Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan’ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir. Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider. Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk’a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 39. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!