Ayvalık'ta Roman gecesi düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Ayvalıkta Roman gecesi düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 15:50

Ayvalık'ta Roman gecesi düzenlendi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi ve Hamdibey Mahallesi Muhtarlığı tarafından Roman gecesi düzenlendi. Amfi Tiyatroda düzenlenen etkinlik, konser ve dans gösterileriyle coşkulu bir şekilde tamamlandı.

Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık’a bağlı Hamdibey Mahalle Muhtarlığı tarafından,  ‘8 Nisan Roman Günü’ için organize edilen, ancak hava koşulları nedeniyle ertelenen Roman Gecesi, Mayıs ayına ertelenmişti. Roman kültürünü yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan ve Ayvalık Belediye Başkanı CHP'li Rahmi Gençer’in de katıldığı Roman gecesinde Ümmiye, Popstar Hayri, Popstar Alaturka Hüseyin Zeybek sahne aldı.

Roman gecesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Kapıdan içeri girdiğimizde müziği duyunca özlediğimizi fark ettik. Gözleriniz pırıl pırıl. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven insanlarla bir arada olunca biz de heyecanlanıyoruz. Hava şartlarından dolayı 8 Nisan’da yapılacak eğlencemizi bugüne erteledik. İnşallah seneye daha geniş katılımlı yaparız. Sizleri çok seviyoruz’’ dedi.

Kadri KAYA/AYVALIK(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!