Ayvalık’ta gaziler ve şehit aileleri kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ayvalık’ta gaziler ve şehit aileleri kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2017 15:22

Ayvalık’ta gaziler ve şehit aileleri kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Ayvalık ilçesindeki Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şubesi, üyelerinin ilçedeki yöneticiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle dayanışmasını güçlendirmek için kahvaltı düzenledi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Şubesince, Belediye Sarı Zeybek Tesislerinde bugün düzenlenen kahvaltıya, üyelerinin yanı sıra Kaymakam Gökhan Görgülüaslan, eşi Nihal Görgülüaslan, ilçe Garnizon Komutanı Albay Fevzi Koyuncu, Ayvalık Belediye Başkanı CHP’li Rahmi Gençer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kahvaltıyı şehit yakınları ve gazilerin, ilçedeki yöneticiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle dayanışmasını güçlendirmek için düzenlediklerini belirten Şube Başkanı Hüseyin Köksal, katılımcılara teşekkür etti.  

Kaymakam Gökhan Görgülüaslan kahvaltıda yaptığı konuşmasında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda çok büyük emeği olan şehit ve gazilerin yaptıklarının ne anlama geldiğini çok iyi bilen insanlarız. Her birine minnet borçluyuz” dedi.

Belediye Başkanı Rahmi Gençer de, gazilerle gurur duyduklarını belirterek, memleket ve bayrak sevgisine daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kahvaltı, derneğe maddi ve manevi destek verenlere teşekkür plaketi sunumuyla sona erdi.

Kadri KAYA / AYVALIK, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!